Toimitus

Toimitus

Olemme maailmanlaajuinen ostoskeskus, joten voimme lähettää tuotteita kaikkiin maihin ja alueisiin.
Samaan aikaan olemme iloisia voidessamme kertoa sinulle, että tarjoamme ilmaisia ​​toimituksia kaikille tilauksille. Sinun on vain ostettava tuotteemme nauttiaksesi erinomaisesta palvelustamme, lähetämme sen suoraan ovellesi tai kotiisi postilaatikkoosi.

Toimitusprosessimme on:

Käsittelyaika: Käsittelemme tilauksesi 48 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos tilauksesi sisältää räätälöityä tuotetta, se voi viedä enemmän aikaa.

Lähetysaika: Yleensä kaikki tilauksemme toimitetaan 5-12 työpäivän sisällä. Koska olemme tiiviissä yhteistyössä eri maiden ja alueiden logistiikkayritysten kanssa, suurin osa tästä toimitusajasta etenee.

Kokonais toimitusaika = käsittelyaika + toimitusaika.

Toimitusaika riippuu tilauksen toimitushetkestä. Jos saat tilauksesi nopeammin, ota meihin yhteyttä ja maksa lisämaksu, toimitamme sinulle nopeamman toimitusratkaisun.

Huomautus: Eri maissa olevien yleisten vapaapäivien, sää, lentojen, lakkojen jne. Takia kuljetusaika voi vaikuttaa, ole hyvä ja huomioi.

Huomaa: Voimme lähettää tilauksesi postilaatikkoosi. Tarkista kotisi postilaatikko (jos sinulla on postilaatikko kotona)!

Muokkaa tai poista tilausta:

Jos joudut muuttamaan tai poistamaan tilauksen, ota meihin yhteyttä 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä, käsittelemme muutoksen välittömästi tai poistamme tilauksen puolestasi. Jos tilauksesi on ollut yli 24 tuntia, emme voi muokata tai poistaa tilausta, ymmärrä se.

Tilauksen seuranta:
Yleensä tilauksen lähettämisen jälkeen saat sähköposti-ilmoituksen seurantanumerolla. Tämä sähköposti sisältää yleensä tilaustiedot ja kuljetustiedot, tilauksen seuranumeron ja seurantalinkin osoitteen.

Huomaa:
Varmista, että tilauksesi sähköpostiosoite on normaali.
Jokaisen paketin seurantanumero on ainutlaatuinen.
Jos et ole saanut postitustietoja koskevaa sähköpostia 5 työpäivän sisällä tilauksen tekemisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Toimituksesta voimme olla varmoja siitä, että varmistamme, että kaikki tilaukset voidaan toimittaa onnistuneesti, mutta tämä edellyttää, että annat oikeat osoitetiedot, kuten: oikea maa, provinssi tai maanosa, kaupunki, katuosoite, talon numero tai kadunnumero, postinumero jne.

Jos haluat tietää enemmän lähetyskäytäntöjä, ota meihin yhteyttä.