Meistä

Meistä

Yrityksemme perustettiin vuonna 2010 tuottamaan vaatetuotteita maailman johtaville tuotemerkeille.

Vuonna 2012 yritys käynnisti useita omia vaatemerkkejä ja lanseerasi uusia tuotteita, muodikkaampia, trendikkäitä vaatteita ja muita tuotteita ympäri maailmaa. Sitä ovat ostaneet suuret määrät jakelijat eri puolilla maailmaa. Se on saanut eri maiden kuluttajien yksimielisen kiitoksen.

Vuonna 2015, maailman Internetin aallossa, käynnistimme verkkokaupan vähittäiskaupan. Alkuperäinen aikomuksemme on tarjota korkealaatuisia tuotteita halvimmalla hinnalla. Aloitimme maailmanlaajuisen vähittäiskaupan liiketoiminnan parhaalla visiona.

Verkkokaupat ovat laskeutuneet vuonna 2016 peräkkäin yli 20 maahan ja alueelle ympäri maailmaa, ja laajentaneet vähitellen tuotemyyntiämme. Teemme yhteistyötä monien tehdasvalmistajien kanssa ympäri maailmaa suunnitella ja tuottaa enemmän korkealaatuisia tuotteita. Siksi olemme sitoutuneempia tarjoamaan maailman kuluttajille halvimmat ja laadukkaimmat vaatteet, kengät, asusteet ja muut tuotteet.

Vuonna 2019, vuosien kovan työn jälkeen, yrityksestämme on tullut maailmankuulu ammattikauppa, joka harjoittaa liiketoimintaa yli 30 maassa ja alueella ympäri maailmaa, ja tuotteemme lähetetään ympäri maailmaa.

Tulevaisuudessa työskentelemme kovemmin palvelemaan globaalia kuluttajaa, tarjoamme täydellisempiä tuotteita ja palveluita. Toimimme eri maissa ja alueilla ympäri maailmaa ja tulemme yhdeksi maailman tunnetuimmista verkkokaupoista.

Meidän etumme:

Valitsemme muodikkaimmat ja trendikkäimmät vaatteet, kengät, asusteet ja muut tuotteet, jotka kaikki on testattu tiukasti.
Meillä on kattava myyntiä edeltävä ja huoltopalvelujärjestelmä, jotta kaikki kuluttajat voivat kokea täydellisen verkkokaupoissa tapahtuvan kokemuksen.
Päivitämme ja lisäämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme, meillä on päivittäin satoja uusia tuotteita vastaamaan kaikkiin kuluttajien tarpeisiin.
Olemme aina olleet muodin kanssa, olemme aina olleet myönnytyksiä. Joten tarjoamme halpoja, korkealaatuisia tuotteita.
Meillä on täydellinen logistiikkajärjestelmä. Teemme yhteistyötä erilaisten logistiikkayritysten ja express-yritysten kanssa yli 30 maassa ja eri puolilla maailmaa tehdäksemme verkkokaupoista nopeamman ja helpomman.
Suurin etu on: edullinen hinta, korkealaatuiset tuotteet, täydellinen palvelu.

Tästä eteenpäin löydät lisää muotia, trendikkäitä vaatteita, kenkiä, asusteita ja paljon muuta. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, ota rohkeasti yhteyttä!